Jubelkonken i oktober og november. Slik kan du vinne…

Nettstedet johnsteffensen. No fyller 5 år. Dette markeres med konkurransen jubelkonken. Www. Johnsteffensen. No

Jubelkonken i oktober og november:

Oktober og november 2016 kan bli dine lykkemåneder på johnsteffensen.no

Slik kan du vinne Jubelkonken…

Oktober og november kan bli dine lykkemåneder på www. Johnsteffensen. No

 

For å markere at dette nettstedet har eksistert i 5 år, arrangeres nå Jubelkonken. Jubelkonken gjelder alle nye innlegg på johnsteffensen.no i oktober og november 2016, innlegg som er markert med egen Jubelkonken-vignett.

Alle som på Facebook «liker», «kommenterer» eller «deler» oktober- og/eller november innlegg fra johnsteffensen.no, gis andeler i Jubelkonken. Det samme får de som kommenterer direkte på nettstedet eller som benytter «kontakt» (oppe til høyre). Ingen gis mer enn 7 andeler per innlegg, andeler som tildeles etter følgende mal:

Facebook: «Liker» (= 1 andel), «Kommenter» (=1 andel), «Del» (= 3 andeler).

På johnsteffensen.no: «Leave A Comment» (=1 andel), «Kontakt» (=1 andel).

Jubelkonken avsluttes ved midnatt 30. november 2016. Husk at jo flere andeler du har i Jubelkonken, desto større blir vinnersjansen. Hovedvinneren av Jubelkonken velger selv hvilken av de tre premiene han/hun vil ha. 

Premiene er: A) Tre stk «Flax for livet»-lodd der hovedpremien er 20 000 kroner utbetalt hver eneste måned i 20 år!  B) Boken «Jakten på Vinterkrystallen» i signert utgave. Utgivelsen er sjelden og fins bare i 500 eksemplarer. Den ble revet bort straks den ble utgitt.  C) Den prisvinnende og meget velfungerende solkremen Riemann SP20, i sprayutgave (faktor 30).

NB! Dersom du vil være helt sikker på at det som du «liker», «kommenterer» eller «deler» på Facebook, skal bli registrert i Jubelkonken; kan du klikke på denne FB-logoen: Facebook - registrering jubelkonken eller søke på John Steffensen sin Facebook-konto. (Logoen til Facebook som fins lenger nede på siden, gir ikke registreringer i Jubelkonken.) Om du responderer med «Leave a Comment» e.l. her på nettstedet (og ikke via Facebook), gjøres det som beskrevet i innledningen. Husk, du har alt å vinne i oktober og november 2016!

For ordens skyld: Enhver respons på Jubelkonken blir ikke formidlet videre til andre/utenforstående, og evt. mailadresse blir slettet av John Steffensen straks kampanjen er avsluttet. Kampanjeperiode: 1.oktober  – 30.november 2016. Jubelkonken er blitt forlenget med en måned (dvs. november 2016) pga. problemer med nettstedet grunnet en brann med påfølgende dataproblemer.

 

La andre få vite om dette innlegget..

2 Comments on “Jubelkonken i oktober og november. Slik kan du vinne…”

 1. Kanonbra side! Her har jeg hentet en del inspirasjon til leker og andre ideer til festlige anledninger. Mange interessante innlegg om det som berører oss i hverdagen, og nyttige tips til kjøkken, hage og rengjøring. Gode oppskrifter på bakst. En side jeg absolutt vil anbefale!

  KATE HELENE AARSETH

  1. Hei, Kate Helene

   Hjertelig takk for din flotte og inspirerende tilbakemelding. Hyggelig at du finner mye interessant stoff på johnsteffensen.no. Å gjøre alle til lags er som kjent ikke lett, men jeg prøver å lage en web som inneholder mange nyttige artikler og gode, aktuelle innspill. Tusen takk for at du inspirerer meg på denne fine måten! 🙂

   Mvh
   John

Comments are closed.