17. mai-rundstykker – Klar for en ny tradisjon og en lur start på dagen?

17. mai er tradisjonenes dag. Enn om du skaper enda en tradisjon, slik som en av mine lesere gjorde... - Foto johnsteffensen.no

17. mairundstykker – en strålende start på dagen

«Disse rundstykkene har jeg bakt i tjue år til 17.-mai frokost. Barnebarnene våre kaller dem 17. mai-rundstykker.» Slik kommenterte Eirin den flotte oppskriften på fenomenale frokostbrød som jeg presenterte for litt siden, en oppskrift som også vi hjemme hos oss har brukt i årtier, ikke bare til 17. mai. Kanskje er det nettopp det du skal gjøre; bake noen fantastisk gode 17. mai-rundstykker på selve dagen, og ved det skape en ny og velsmakende tradisjon. Frokostbrødene passer fortreffelig til det meste av norsk tradisjonsmat. Og tro meg; de går ned på høykant…

Oppskriften finner du ved å klikke på Fenomenale frokostbrød

Jeg ønsker med dette alle mine lesere en riktig god 17. mai! Gratulerer med dagen!

 

La andre få vite om dette innlegget..