Fristen for Jubellabyrinten er 3. juni 2013. Bli med da vel!

Klarer du jubellabyrinten, kan du vinne 5 flaxlodd. (www. Johnsteffensen. No)

Jubellabyrinten

Så langt kun to riktige svar!

Vinn 5 flaxloddJubellabyrinten, konkurransen som markerer 500 innlegg på johnsteffensen.no går sin gang. Det er fremdeles tid igjen. Innen 3. juni må jeg ha fått ditt svar om du vil være med i trekningen av 5 Flaxlodd, lodd som gir deg mulighet til å vinne en betydelig pengegsum

Jubellabyrinten er laget litt vanskelig fordi det er meningen at du skal kunne kose deg med oppgavene. Jubellabyrinten er inspirert av den såkalte Påskelabyrinten som Nrk P1 sender årlig. Nå er påsken for lengst slutt, men Jubellabyrinten er laget for å markere at det siden oppstarten 7. september 2011 er blitt produsert fem hundre ulike innlegg på dette nettstedet.

Det er tillatt å bruke alle tilgjengelige hjelpemidler, f.eks. ulike søkemotorer på nettet…

Så langt er det registrert ett riktig svar i Jubellabyrinten. Kanskje er det flere som klarer dette, i så fall blir det loddtrekning mellom alle som leverer riktig svar innen fristen.

Om du har lyst å forsøke Jubellabyrinten, klikk her

La andre få vite om dette innlegget..