Forsøk Jubellabyrinten og vinn 5 Flaxlodd!

Jubellabyrinten kan gi deg 5 flaxlodd!

Jubellabyrinten – Artig tidtrøyte!

Jubellabyrinten

Bli med på jubellabyrinten - en konkurranse for alle! Se www. Johnsteffensen. NoJubellabyrinten er først og fremst for morro skyld, men også for å markere at det snart fins 500 ulike originalskrevne innlegg på dette nettstedet. Inspirert av NRK radios Påskelabyrinten er Jubellabyrinten blitt til. Det vanker 5 Flaxlodd til en heldig vinner. Fristen for å sende inn svar er 3. juni 2013. På det tidspunkt er trolig 500 originalskrevne artikler i boks. 

Du må gjerne slå deg sammen med andre, bruke Jubellabyrinten som aktivitet i festlig lag – eller kanskje som aktivitet en kveldsstund der du/dere ikke har noe annet å ta dere til. Det er selvsagt lov å bruke alle tilgjengelige hjelpemidler, også internett. Med litt kreativitet kan du nå langt med tanke på løsningen. F.eks. kan du finne enkelte opplysninger i oppgavene som du kan google på. Er du heldig treffer du blink – eller så opplever du snart at tampen brenner. 

Svaret, dvs. løsningsordet, sendes på mail til [email protected] – Du kan også benytte Kontakt-skjemaet (i kategorilisten) – evt. sende brev/kort til John Steffensen, Postboks 189 Indre Arna, 5888 Bergen innen svarfristen 3. juni.

Selve Jubellabyrinten fins allerede på johnsteffensen.no. Ved å klikke nedenfor kommer du direkte til Jubellabyrinten. God fornøyelse! 

[button link=»https://johnsteffensen.no/2013/04/jubellabyrinten-spennende-flaxlodd-konkurranse-pa-johnsteffensen-no/» color=»red»] Her er Jubellabyrinten![/button]

 

La andre få vite om dette innlegget..