Auksjon: Sjelden barnebok auksjoneres til inntekt for SOS BARNEBYER

Ett eksemplar av denne meget sjeldne bokutgivelsen auksjoneres herved bort. Utropsprisen er 150 kroner, og du må ha levert et skriftlig bud innen fredag 14. desember 2012 kl. 22. Inntekten går til SOS BARNEBYER. (www.johnsteffensen.no)

Auksjon på sjelden barnebok. Støtt SOS BARNEBYER

AUKSJONEN AVSLUTTES FREDAG 14. DESEMBER

Ett eksemplar av denne meget sjeldne bokutgivelsen auksjoneres herved bort. Utropsprisen er 150 kroner, og du må ha levert et skriftlig bud innen fredag 14. desember 2012 kl. 22. Inntekten går til SOS BARNEBYER. (www.johnsteffensen.no)«Denne boken er sykt spennende!» Det er bare en uke siden Mats kom med dette utsagnet. Det var «Jakten på Vinterkrystallen» han leste. Et par uker tidligere hadde jeg spurt alle elevene på et annet klassetrinn, som også hadde stillelesningstime, om de kunne rekke hendene i været, de som akkurat i dette øyeblikk leste en svært spennende bok – eller en bok de kunne anbefale til andre? Ca 20% av elevene responderte. De tre som leste «Jakten på Vinterkrystallen» var blant dem…

Men prisen får vel Stian ta, gutten som for vel en uke siden satt og leste i den samme boken. Jeg gikk bort til ham og spurte: «Hva syns du om den boken da?»   Stian: «Den er kjempespennende! Jeg har lest den flere ganger.»  «Det var ikke verst», sa jeg og fortsatte: «Hvor mange ganger da?»   Stian: «Dette er niende(!) gangen.»

Plutselig var det som jeg angret på at jeg ikke hadde gjort mer ut av dette bokprosjektet, for «Jakten på Vinterkrystallen» var et unikt prosjekt som jeg for fem år siden gjennomførte sammen med 14 gutter og 14 jenter på sjuende trinn på Tertnes skole. En spennende og meget vellykket bok som resulterte i en proff utgivelse på 130 sider (format 17,5 x 24,5 cm), illustrert av grafiker Ellen Ulriksen.

Vil du lese mer om prosjektet og «Jakten på Vinterkrystallen» som fenger så mange barn til de grader, kan du sjekke bokens hjemmeside ved å klikke på denne lenken: 

http://john-steffensen.magix.net/website/

«Jakten på Vinterkrystallen» ble utsolgt i løpet av fem dager, og utgivelsen fikk stor oppmerksomhet i media. For denne fantasy-historien var et unikt prosjekt, som jeg akkurat nå angrer på at jeg ikke realiserte bind nr 2 – eller trykket boken i enda et opplag. På den annen side ligger det enormt mye arbeid bak en slik utgivelse. Men det var verdt arbeidet, og veldig artig at boken nå lever videre i beste velgående, og at den fenger barn i 9 -13 års alder så til de grader… 

Auksjon

Jeg har holdt tilbake tre strøkne eksemplarer av «Jakten på Vinterkrystallen». En av disse bøkene vil jeg nå selge på auksjon til inntekt for SOS BARNEBYER. «Jakten på Vinterkrystallen» er som sagt en sjelden bokutgivelse – i tillegg til at historien tidvis er uhyre spennende.

Derfor: Om du har lyst på et eksemplar av «Jakten på Vinterkrystallen», kan du nå gi bud på barneboken. Utropsprisen er 150 kroner. Dette innebærer at du må by mer enn 150 kroner for boken, og budet må gis skriftlig innen fredag 14. desember kl. 22.00. Budene sendes til jodex@live.no (du kan også bruke Kontakt skjemaet på dette nettstedet). Alle bud er bindende. Er du under 18 år, må du ha en voksens tillatelse. Den som byr høyest, får tilslaget. Boken blir sendt/levert umiddelbart etter 14. desember med tanke på evt. julegave. 

Inntekten tilfaller i sin helhet SOS BARNEBYER. Auksjonen følges opp på www.johnsteffensen.no.

 

La andre få vite om dette innlegget..