49 trening

Foto: john steffensen

Trening

Foto: john steffensenjohnsteffensen.no feirer snart 1 års jubileum.

Siden starten 7. september 2011 har jeg skrevet       49 ulike innlegg om trening. Bruk søkefeltet øverst til høyre(dvs. forstørrelsesglasset)og søk på trening.

 

Trening gir mange bonuseffekter: Blodkarenes kapasitet økes (gir redusert fare for blodpropp), blodtrykket reduseres, nattesøvnen blir bedre, slitasjen på hjertet mindre, mer oksygen tilføres hjernen, oksygenopptaket i lungene styrkes (bidrar til at musklene blir tilført mer energi), skjelettet blir sterkere, muskelmassen økes, en får bedre kroppskontroll, økt selvtillit, bedre sex – samt at risikoen for beinskjørhet reduseres.Trening stimulerer energiomsetningen i kroppen, noe som fører til færre fettstoffer i blodet, lavere kolesterolnivå, bedre blodsukkerregulering, redusert insulinbelastning, økt fettforbrenning, bedre kontroll med sult og bedre vektkontroll.

La andre få vite om dette innlegget..