50-øringer til Kreftforeningen

Bli kvitt 50-øringene enkelt og greit + støtt en god sak!

Gi 50-øringene til et godt formål!1. mai 2012 er det slutt. Da blir vår minste betalingsenhet, 50-øringen, ikke lenger et gyldig betalingsmiddel i Norge. Det fins en rekke forslag til hva en kan gjøre med myntene som nå blir avlegs. Et kunstlag i Sunnhordland har bl.a. fått det for seg å dekke en hel holme med 50-øringer. Slik kunst forstår jeg meg ikke på! Synes forslaget høres mer ut som et russepåfunn – eller kanskje en slags «lovlig»(?) forsøpling eller privatisering av strandlinjen…

Da har jeg mye mer sansen for det som jeg har skrevet om tidligere på nettstedet mitt. Gi 50-øringene til et godt formål! Kreftforeningen har for eksempel gjort avtale med alle landets banker om å ta i mot 50-øringer i perioden rett før og like etter at myntene ikke lenger kan brukes som betalingsmiddel. Hvis mange benytter seg av å levere 50-øringer, øremerket Kreftforeningen, vil den ideelle organisasjonen bli tilført betydelige midler bare gjennom denne ene aksjonen. Anbefales sterkt!

Vil du vite mer om avskaffelsen av 50-øringen; sjekk denne lenken:

 

La andre få vite om dette innlegget..