Verste terrassebeis noensinne!

Aldri mer baron terrassebeis på meg. Www. Johnsteffensen. No
Baron terrassebeis er en av de dyreste på markedet. Den skulle vare i tre år. Slik ser det ut etter 10 måneder. Helt elendig! Foto - john steffensen
Baron terrassebeis er en av de dyreste på markedet. Beisen skulle vare i tre år. Slik ser terrassen ut etter 10 måneder. Helt elendig terrassebeis! Foto – john steffensen

Baron terrassebeis skulle vare i 3 år…

Verre terrassebeis fins neppe! Og jeg som trodde at Gjøco var markedets dårligste…

Baron enda verre enn Gjøco sin terrassebeis

I prosjektboken min har jeg skrevet følgende 6. juni 2016: «Terrassen nede påført ett strøk vanntynnbar Baron terrassebeis, farge «rev». Terrassen ble rengjort for noen dager siden med Gjøco kraftvask. Forrige års terrassebeis laget av Gjøco, var et sørgelig skue 9 måneder senere.»

I boken har jeg videre tilføyd: «8. april 2017 – Baron terrassebeis viser seg å være enda dårligere enn Gjøco sitt produkt. Trodde ikke slikt var mulig!»

Nærmest en provokasjon

Ja, sånn er det dessverre. Fordi Gjøco terrassebeis ble en gedigen skuffelse i starten på 2016, bestemte jeg meg for å prøve et annet – og dyrere produkt, nemlig Baron terrassebeis. Det var ingen ting å si på ekspeditøren i fagforretningen «Interiørrike» (i kjeden «Fargerike»), men produktet som jeg ble overtalt til å kjøpe, skulle bli en gedigen skuffelse! Se på bildene over, de er tatt 10 måneder ETTER påføring. Baron hevder at kan gå tre år mellom hver gang terrassen må beises. Dream on! Dette produktet holder helt enkelt ikke mål! En uventet skuffelse – nærmest for en provokasjon å regne!

Baron terrassebeis holdt seg greit under hagemøbel-presseningen. Ellers var resultatet etter 10 måneder bare sorgen!
Under hagemøbel-presseningen der regnet ikke slo mot terrassegolvet, har baron-beisen klart seg bedre. Men det kan ikke være slik at en skal måtte dekke til hele terrassegolvet med presenning før høststormene setter inn. Foto: johnsteffensen. No

Tåler ikke bergensvær

Baron kommer jeg garantert ikke til å bruke flere ganger. Den vanntynnbare terrassebeisen som ble påført under maksimale forhold – og i skygge mens underlaget var helt tørt, så pen ut gjennom sommeren, men det er åpenbart at Baron terrassebeis (og Gjøco for den saks skyld) ikke tåler kraftig bergensregn og/eller fuktig vintervær.

Fryktelig dårlig

Jeg kan forsikre om at det ikke skal gå to år til før jeg maler terrassen på nytt. Slik som dette vil vi ikke ha det, og en trenger ikke å være fagmann for å skjønne at Baron sitt produkt på ingen måte holder mål. Et skrekkeksempel på en fryktelig dårlig terrassebeis!

I ettertid har jeg sett at det er flere enn meg som er svært misfornøyd med vanntynnbar Baron terrassebeis.

La andre få vite om dette innlegget..