Om testvinner-kaffetrakteren KF 570 fra Braun…

Braun kf 570

Kvalitetskaffetrakter fra Braun

100 prosent noytral test
Kaffetrakter

Så har jeg kjøpt ny kaffetrakter av samme type som jeg hadde før. Selv om vi har hatt den gamle i mange år, var det fremdeles mulig å få kjøpt en ny tilsvarende. Braun CaféHouse KF 570 har visstnok blitt testvinner flere ganger, og siden jeg ikke var det minste i tvil om hvilken kaffetrakter jeg ville ha, ble det enda en Braun KF 570.

Den nye kaffetrakteren er forholdsvis lik den gamle, men har enkelte forbedringer. Blant annet slår den seg automatisk av etter 40 minutter (den gamle gjorde også dette, men først etter to timer). KF 570 har et lekkert, kompakt design, og viktigst av alt: Den lager svært god – og varm – kaffe. Den har også et vannrensesystem som man kan aktivere hvis en ønsker. Dette består av BRITA vannfilter som forbedrer kaffesmaken ved å minske klorinnholdet og forhindre forkalkning. Dette gir en renere kaffesmak og forlenget levetid for trakteren.

Kaffetrakteren har også et system som sørger for optimalt forhold mellom temperatur, traktetid og aromautvikling. Selv om vi også har en Nespressomaskin, så er det noen ganger greiere med en kaffetrakter, særlig hvis det er mange som skal serveres kaffe samtidig. Dessuten skal filterkaffe være mye sunnere enn espresso, presskannekaffe og kokemalt kaffe. Og når vår gamle kaffetrakter tok kvelden, var valget ikke vanskelig. Det måtte bli en kliss lik en. Heldigvis hadde Braun ikke falt for fristelsen til å designe en helt ny modell. Braun har tydeligvis forstått at en skal «never change a winning team». Og takk for det, Braun!

Braun kf 570 får beste poengscore. En svært god kaffetrakter!
Braun kf 570 får beste poengscore. En svært god kaffetrakter!

Eneste innvending; lyset som viser om trakterens status; på/av, var bedre på den gamle modellen.

Pris: 499 kroner

Min vurdering: 1   2   3   4   5   6

 

La andre få vite om dette innlegget..